Skip to main content

Tutustu palveluihimme

Noutolokerikko

Halutessasi voit tehdä apteekkiostoksesi helposti verkkoapteekissamme ja noutaa lääkkeesi apteekkimme tuulikaapissa sijaitsevasta noutolokerikosta ympäri vuorokauden. Saat viestillä koodin ulko-oveen sekä lokeron avauskoodin, kun olemme laittaneet tilauksesi lokerikkoon. Noutolokerikossamme on myös kylmälokero, eli myös jääkaappisäilytystä vaativat tuotteet voi tilata verkkoapteekin kautta lokerikkoon.

Annosjakelu

Apteekistamme saat lääkkeiden annosjakelupalvelua. Annosjakelupalvelu on apteekin tarjoama palvelu, jossa asiakkaan kokonaislääkitys tarkistetaan ja säännöllisesti käytettävät tabletit ja kapselit toimitetaan kerta-annospusseihin pakattuna 2 viikon erissä. Kysy lisää apteekista!

Kosmetologit apteekissa

Apteekissamme työskentelee kaksi kosmetologia sekä kosmetiikka-asiantuntijoita, jotka opastavat sinua ihonhoidossa ja meikkauksessa. Asiantuntijamme valitsevat juuri sinulle sopivat ihonhoitotuotteet ja opastavat niiden käytössä. Kosmetologeihin saat yhteyden myös laittamalla sähköpostia kosmetiikka@naantalinapteekki.fi.

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman laadukasta apteekkikosmetiikkaa mm. Favoran, Acon, Vichyn, Avenen, La Roche Posayn, LilyLolon, Louis Widmerin, Atopikin ja CeraVen tuotteita.

Lääkejätteet

Otamme vastaan lääkejätteitä. Voit toimittaa vanhentuneet ja/tai käyttämättä jääneet lääkkeet sekä elohopeakuumemittarit ja käytetyt injektioneulat apteekkiimme. Toimitamme lääkejätteet ongelmajätelaitokselle hävitettäväksi. Pakkaathan neulat, sytostaatit ja jodipitoiset liuokset erilleen muista lääkkeistä! Muista ottaa myös henkilötietoja sisältävät etiketit pois reseptilääkkeistä!

Laiva-apteekki tarkastukset

Teemme laiva-apteekkitarkistuksia kaiken kokoisille aluksille. Ota yhteyttä proviisorit@naantalinapteekki.fi

Inspections of a ship’s medical store

We perform ships medical store inspections. Please contact us proviisorit@naantalinapteekki.fi