Skip to main content

Tervetuloa aurinkoisen palvelun apteekkiin!

Palvelemme sinua Naantalin keskustassa sekä verkkoapteekissamme!

Naantalin Apteekki

Aukioloajat
Ma-Pe 8:30 – 19:00
La 9:00 – 15:00
Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä SULJETTU

Osoite
Luostarinkatu 25
21100 Naantali

Asiakaspalvelu
0447512720
naantalinapteekki@naantalinapteekki.fi

Rymättylän Apteekki

Aukioloajat (Apteekki, Posti ja Matkahuolto)
Ma-Pe 9:00 – 16:30
Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä suljettu

Osoite
Viluntie 3
21140 Rymättylä

Asiakaspalvelu
0447572730
apteekki.rymattyla@apteekit.net

TREET-verkkoapteekki ja TREET-mobiilisovellus

Voit asioida apteekkissa etänä helposti ja turvallisesti verkkoapteekissamme tai käyttämällä TREET-mobiilisovellusta. Verkkoapteekistamme voit ostaa niin reseptilääkkeet kuin itsehoitolääkkeet ja -tuotteet. Tarvittaessa saat lääkeneuvontaa joko salatun chat-yhteyden kautta tai puhelimitse. Reseptilääkkeitä tilattaessa olemme aina sinuun yhteydessä valitsemallasi tavalla.

Voit valita seuraavista toimitustavoista:

  • Nouto Naantalin apteekin noutolokerikosta 0,00 €. Saat tilauksesi yhteydessä koodin, jolla voit noutaa tilauksesi 24/7. Noutolokerikko sijaitsee apteekkimme eteistiloissa (Luostarinkatu 25). Noutolokerikossa on myös kylmäsäilytysmahdollisuus.
  • Nouto Naantalin apteekista (sisältä) apteekin aukioloaikoina 0,00 €.
  • Kotiinkuljetus apteekin lähialueille 10 km säteellä apteekista 7,00 €. Kotiinkuljetukset toimitamme pääsääntöisesti perjantaisin klo 13 – 17 välillä. Soitamme etukäteen sopiaksemme kuljetuksen ajankohdasta.
  • PostiHUOM! Lähetämme vain ei-lääkkellisiä tuotteita Postin välityksellä. Näiden lähetys postin toimipisteeseen ympäri Suomen 7,00 €. Tällä hetkellä halutessasi tilauksellesi postituksen valitse toimitustavaksi “kotiinkuljetus”. Lisää osoitetietosi alla olevaan kenttään. Olemme sinun vielä yhteydessä ennen toimituksen lähettämistä.

Näin ostat reseptilääkkeitä verkkoapteekistamme tai TREET-mobiilisovelluksella:

  • Kirjaudu tunnistautumalla pankkitunnuksillasi tai avaa TREET-mobiilisovellus. Mobiilisovelluksen pääset lataamaan sovelluskaupasta.
  • Tee tilaus. Klikkaa “Tilaa reseptilääke” -painiketta. Kirjoita tarvitsemasi tuotteet kohtaan “tuotteiden nimet”. Valitse myös lääkeneuvontatapa ja toimitustapa. Otathan huomioon, että lääkeneuvontaa annetaan vain apteekin aukioloaikoina. Klikkaa “Lähetä tilaus” -painiketta.
  • Otamme sinuun yhteyttä. Farmaseuttimme on sinuun yhteydessä valitsemallasi tavalla (joko puhelimitse tai chatin kautta), ja täydentää tilauksesi keskustelunne perusteella.
  • Tämän jälkeen saat ilmoituksen, että tilaus on valmis maksettavaksi. Valitse maksutapa.
  • Toimitamme tilauksen valitsemallasi toimitustavalla.