Naantalin apteekin palvelut

APTEEKKI-palvelut ovat apteekkien tarjoamia, pääasiassa maksullisia lisäpalveluita, joiden tarkoituksena on tukea lääkehoitojen onnistumista, hyvinvointia ja terveyttä. Lisäksi teemme laiva-apteekki tarkistuksia ja palvelemme sinua kivijalan ja nettiapteekin lisäksi myös Treet apteekkisovelluksessa. Tutustu palveluihimme tarkemmin alla.

Naantalin apteekki farmaseutit ja proviisorit

APTEEKIN PALVELUT

TREET apteekkisovellus

Treet apteekkisovellus

Tarjoamme kivijalka-apteekin ja verkkoapteekin lisäksi täydet apteekkipalvelut myös Treet-sovelluksessa, jonka voit ladata puhelimeesi tai tablettiisi sovelluskaupasta. Sovelluksesta löydät mm. ajantaisaiset lääkelistasi ja saat farmaseuttiin yhteyden chatilla tai soittamalla.

Lue lisää Treetistä ja lataa turvallinen apteekkisovellus puhelimeesi!

APTEEKIN PALVELUT

Laiva-apteekki tarkastukset

Naantalin apteekki proviisorit

Teemme laiva-apteekki tarkistuksia kaiken kokoisille aluksille, myös ulkomaan lipun alla seilaaville aluksille. Lue lisää tästä ja ota yhteyttä proviisorit@naantalinapteekki.fi

Inspections of a ship's medical store

We perform ships medical store inspections. Please contact us proviisorit@naantalinapteekki.fi  or +35844 7512722

APTEEKIN PALVELUT

Kosmetologit apteekissa

kosmetologi verkkoapteekki

Apteekissamme työskentelee 2 kosmetologia sekä kosmetiikka-asiantuntijoita, jotka opastavat sinua ihonhoidossa ja meikkauksessa! Asiantuntijamme valitsevat juuri sinulle sopivat ihonhoitotuotteet ja opastavat niiden käytössä. Kosmetologeihin saat yhteyden myös verkkoapteekin kautta laittamalla sähköpostia kosmetiikka@naantalinapteekki.fi tai soittamalla apteekillemme numeroon 0447512720. Voit ottaa yhteyttä myös somen kautta.

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman laadukasta apteekkikosmetiikkaa. Tutustu tästä kosmetiikkatuotteisiimme. 

APTEEKIN PALVELUT

Annosjakelupalvelu

annosjakelupalvelu Naantalin apteekki

Naantalin apteekista saat lääkkeiden annosjakelupalvelua. Annosjakelupalvelu on apteekin tarjoama palvelu, jossa asiakkaan kokonaislääkitys tarkistetaan ja säännöllisesti käytettävät tabletit ja kapselit toimitetaan koneellisesti kerta-annospusseihin pakattuna 2 viikon erissä.

Lue lisää annosjakelupalvelusta tästä

APTEEKIN PALVELUT

Lääkityksen tarkistus

naantalin apteekki lääkityksen tarkistuspalvelu

Haluatko keskustella rauhassa lääkkeiden oikeasta käytöstä? Varaa aika lääkityksen tarkistuspalveluun.

Lue lisää tästä

APTEEKIN PALVELUT

Lääkehoidon arviointi

lääkehoidon arviointi naantalin apteekki

Lääkehoidon arviointi on apteekin palvelukokonaisuus, jossa tarkastetaan asiakkaan lääkityksen sopivuus, yhteisvaikutukset, haittavaikutukset ja päällekkäiset lääkitykset.

Lue lisää tästä

APTEEKIN PALVELUT

Lääkejätteiden vastaanotto

Otamme vastaan lääkejätteitä. Voit toimittaa vanhentuneet ja/tai käyttämättä jääneet lääkkeet sekä elohopeakuumemittarit ja käytetyt injektioneulat apteekkiimme. Toimitamme lääkejätteet ongelmajätelaitokselle hävitettäväksi. Pakkaathan neulat ja stytostaatit erilleen muista lääkkeistä!

Avain apteekki logo Naantalin apteekkiTreet apteekkisovellus logonettiapteekki liikkujan apteekki logoterveydeksi lehti logo nettiapteekki nettiapteekki verkkoapteekki logo